Preview Mode Links will not work in preview mode

Jeg plejede at tro på for evigt

Mar 28, 2019

Det her afsnit er historien om Sara, som mistede sin søn Nord på kun halvandet år. Nord blev slået ihjel af sin far, som efterfølgende tog sit eget liv.

Hvordan man overhovedet kan stå oprejst, efter at have været det igennem og hvordan omverdenen reagerer, når sådan noget sker, det kan du høre, når Sara her...


Mar 21, 2019

Første rigtige afsnit handler om Matilde. Hun mistede for lidt over seks år siden sin lillebror til en overdosis. Her fortæller hun om, hvordan det var at finde ham, hvordan hun selv og omverdenen reagerede og om, hvorfor hun i lang tid havde mere fokus på, hvordan hendes mor havde det end hvordan hun selv havde det.


Mar 21, 2019

Dette afsnit er et afsnit 0. Det handler om Pernille og Julie, som også er værter på podcasten. Deres historier om, hvem de har mistet, hvordan podcasten her er blevet til, hvorfor den hedder som den gør og hvorfor vi synes, der er brug for lige netop sådan en podcast.


Mar 18, 2019

Torsdag den 21. marts udkommer podcasten Jeg plejede at tro på for evigt - en podcast om at miste, dem vi holder af. Hvordan vi sørger, hvordan vi kommer videre og hvordan vi lærer at snakke om døden og hvorfor netop det er så svært.

Her kan du smuglytte til nogle af de mennesker og snakke som vi har med i de...